Vormsel

Beste vormeling en ouder,

WELKOM in de pastorale eenheid Sint-Donatianus Brugge. We zijn blij dat je kiest voor het vormsel. Er zijn ondertussen al enkele beurten van de vormselcatechese voorbij. Daarom is inschrijven niet meer mogelijk. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen via vormsel@kerkinbrugge.be.

Voorbereiding

Op onze tocht naar het vormsel houden we samen verschillende keren halt om na te denken over wat het betekent om christen te zijn, en om stil te staan bij de betekenis van het vormsel. Het programma van de vormselcatechese vind je hier (flyerformaat) of hier (overzicht).

Vormselvieringen

De vormselvieringen in 2024 gaan door tijdens het Pinksterweekend van 18 en 19 mei 2024 in de Christus-Koningkerk (Gerard Davidstraat 2, 8000 Brugge). Er is een vormselviering op zaterdag 18 mei 2024 om 14 uur en een vormselviering op zondag 19 mei 2024 om 10 uur. De verdeling is zoals werd ingevuld bij de inschrijving.

Twijfel je voor welke viering je bent ingeschreven? Neem dan contact met ons op zodat we het kunnen nakijken.

In 2025 zijn de vormselvieringen in het weekend van 7 en 8 juni 2025.


Heb je nog vragen ? Neem dan contact op met ons via vormsel@kerkinbrugge.be – 050/33 68 41

Wij gebruiken cookies om u als bezoeker de best mogelijke gebruikerservaring te geven op onze site. Bij het verder surfen gaat u hiermee akkoord.  Meer info